HTML

Battlefield Heroes

Infók a Battlefield Heroes nevű játékról.

Friss topikok

Dr pepper hegymászó szett a magyar playereknek.

2010.02.17. 16:20 :: Sthieglicz

 

Néhány Dr.pepper kód a szettekhez:

 

CBEEAAA41NWH
CBEEAAAE4L9N
CBEEAAAFQG9J
CBEEAAAE98ZV

 

 

Először is regisztráljunk egy accountot a dr.pepper oldalán, fontos, hogy zip codenak valódi amerikai irányító számot adjunk meg. Ezt lehetőségünk lesz itt találni. Tetszésünk szerint válasszunk államot, majd várost és hagyjuk nyitva az ablakot, mert később még szükségünk lesz rá. Ha kész az account a promotionnál írjuk be a kódot (amiket fent bemásoltam) és a megjelenő ablakot állítgassuk randomra majd submit. Egyből kijön, hogy a profilunk nem korrekt, a címeket kell kiegészíteni. Zip code marad, statet állítsuk be a zip codes oldalról, a city pedig az oldalon lévő countryval egyenlő, utca, házszám pedig legyen valami fake pl: talaldki 78. Majd pipa, submit. Lentebb az oldalon claim now feliratra klikk, a fenti sávba countinue és lépjünk be az EA accountunkkal (ami megegyezik a Battlefield Heroes accountunkkal). Majd válasszuk ki a BFH-t a gamek közül és pick this game, ezután döntsük el hogy royal, vagy nationalos hegymászó felszerelést szeretnénk és pick this price. Utána you must finalize your redemption here, klikk a hivatkozásra bejön, egy ablak kattintsunk szépen a dr.pepper - alpiner's Set részre és válasszuk ki melyik hősünknek szeretnénk ajándékozni. És confirmuljuk a jelszavunkkal.

Voala, végeztünk is a karakternél lesz az összes cuccunk, (my stuff) ezt akárhányszor meglehet csinálni, csak mindig új mail címre lesz szükség.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://battlefield-heroes.blog.hu/api/trackback/id/tr991766557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

omi 2011.04.25. 12:42:45

Szia kedves Sthieglicz!

Kérnék valamit magától,én próbálkozok folyamatosan de nem sikerül ahogy maga írta!
Amikor a kódot kéri akkor dől össze minden!
Ezért szeretném kérni magától,hogy segítsen nekem szerezni a Royal Army hegymászó szettéhez kódot szerezni!
E-mail:soliomi1@indamail.hu
Köszönöm!

csabacsa 2011.06.07. 17:23:01

kedves Sthieglicz
nem tudok a kód nál pedi egy rakásszor próbáltam tovább jutni kérlek segits a national army hegymászóhoz kódot szerezni előreis kösz

csabacsa 2011.06.07. 17:24:02

@csabacsa: ui:az email cimem schmitthoffercsaba@gmail.com

csabacsa 2011.06.08. 13:48:54

a email címem schmitthoffercsaba@gmail.com

csabacsa 2011.06.08. 15:00:00

a kódot hova kell írni
süti beállítások módosítása