HTML

Battlefield Heroes

Infók a Battlefield Heroes nevű játékról.

Friss topikok

Mi is a Battlefield Heroes?

2010.02.16. 20:14 :: uncle Kaine

Figyelem minden egységnek! Az egyedülálló Play 4 Free alapon működő, lövöldözős játéka, a Battlefield Heroes™ immár egymillió regisztrált játékossal büszkélkedhet világszerte. A regisztrációt feltételhez nem kötő Battlefield Heroes az EA új, web-alapú, ingyenesen letölthető és játszható üzleti modelljének első játéka, amely hirdetéseken és mikrotranzakciókon keresztül generál bevételt. A júniusi indulástól kezdve mindennap több tízezer új játékos száll harcba a csatamezőn.

A Battlefield Heroes játékba nem nehéz belejönni, a felhasználók pedig teljes mértékben kiélvezhetik a díjnyertes Battlefield sorozat védjegyévé vált nyílt, többszemélyes játékmenetet. A testreszabási lehetőségek széles skálájának, valamint a képességek és küldetések összetett rendszerének köszönhetően a játékosok órákat tölthetnek el karakterük felépítésével. Most bárkiből lehet hős a harcmezőn!

A játék pár kattintással letölthető a http://www.battlefieldheroes.com oldalról. Mielőtt harcba szállnának a négy csatamező egyikén, a játékosok egyedi karakterek egész seregét hozhatják létre. A Battlefield Heroes szakítva a hagyományokkal, külső kameranézetet használ, így a játékosok teljes pompájában csodálhatják meg tökéletesen egyedi hősüket az ellenfél aprítása közben. A karakterek testreszabásához szükséges kiegészítők Valor Pointokkal, a játék során szerzett hősiességpontokkal, illetve a Battlefunds nevű, hitelkártyával vagy PayPal-on keresztül megvásárolható fiktív valutával válthatók ki. A játékosok tehát folyamatosan felfrissíthetik, illetve akár gyökeresen át is alakíthatják hősük stílusát.

A Battlefield Heroes az EA első teljesen ingyenesen elérhető játéka, amelyben a rajzfilmszerű grafikának és bohókás játékmenetének köszönhetően minden játékos örömét leli, tudásszintjétől függetlenül. A játék tartalmaz egy beépített párosítórendszert is, biztosítandó, hogy a 16 játékos részvételével zajló játszmák során azonos szintű ellenfelek mérkőzzenek meg egymással a fair play jegyében.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a játék már ebben a korai fázisban egymillió felhasználóval rendelkezik” – jelentette ki Ben Cousins, a Battlefield Heroes Team igazgatója. „A tökéletesen testre szabott karakter és játékmenet emelik ki ezt a játékot a mezőnyből: a hősünk páncélöklöt lóbáló kalóztól kezdve gránátdobáló nindzsán át pantomimes bérgyilkosig bárki lehet!”

A Battlefield Heroes „16+” PEGI besorolást kapott. A játékról a www.battlefieldheroes.com oldalon találsz részletes információt, de akár Twitteren is követhetsz bennünket az alábbi címen: http://twitter.com/bfheroes.

Forrás: www.electronicarts.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://battlefield-heroes.blog.hu/api/trackback/id/tr901764312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása